Onze geïntegreerde oplossingen voor uw event of point-of-sale

Een consistent merkbeeld tonen over uw verschillende kanalen heen is cruciaal. Geïntegreerde marketing dicht de kloof tussen traditionele en digitale kanalen en contactpunten. SEPIA is gespecialiseerd in points-of-sale en events met marketing oplossingen die fysieke en/of digitale contactpunten integreren. We beheren uw marketing en event materialen in een lange termijn partnership. Gebaseerd op onze ervaring in kwalitatieve uitvoering, diverse marketingtools, het ontzorgen én het meten van data, adviseren we u graag bij de co-creatie van oplossingen. Wij voeren de marketing van uw POS of event van A tot Z uit, of helpen u met specifieke tools en/of diensten. Aan u de keuze!

Bekijk ons ruim aanbod aan diensten en tools. Wij garanderen steeds een op maat gemaakte oplossing voor uw point-of-sale of event.

   POS

Ook voor uw point-of-sale is een kwalitatieve en tijdige realisatie essentieel. Voor uw POS garanderen wij een kwalitatieve en tijdige uitvoering van uw POS visibiliteit en marketing materiaal, al dan niet voorzien van digital signage communicatie.

Bekijk wat we kunnen doen voor uw POS.

   Measure

We geven u een heldere kijk op de bezoekers van uw POS of event door uw bezoekersdata te meten. We meten en analyseren ook uw marketingmaterialen om zo uw marketingbudget te optimaliseren.

Lees hier meer over hoe het meten van data uw POS of event kan optimaliseren.

   Tools

Onze oplossingen worden ondersteund met marketing tools. Enerzijds om uw marketingmateriaal en contentmanagement eenvoudiger te beheren via onder andere een webshop, een mediacenter en een digitale bezoektool. Anderzijds voegen we ervaringen en interactiviteit toe aan uw POS of event via software voor digitale schermen.

Ontdek hier hoe onze tools u kunnen helpen.

   Care

We dragen zorg voor u en uw POS netwerk! U ondersteunen u graag via onze professionele POS- of event helpdesk. Uw toegewezen account verantwoordelijke verzorgt u graag als uw dagelijkse contactpersoon.

Lees hier meer over onze ontzorgende diensten.

   Co-create

De technologische revolutie opent nieuwe deuren. SEPIA adviseert u met ideeën om customer experience en interactiviteit op uw POS of event te voorzien.

Lees hier hoe we interactiviteit en ervaringen kunnen toevoegen aan uw marketing op locatie.