Op uw point-of-sale

Uw point-of-sale is een belangrijk kanaal in de customer journey. Of uw merk nu een eigen (of franchise) point-of-sales netwerk heeft, aanwezig is op een multibrand POS-netwerk of een shop-in-shop concept gebruikt.

In al deze gevallen is het een toegevoegde waarde om een POS te creëren waar je bezoekers je merk en je producten kunnen ervaren en mee kunnen verbinden. De zichtbaarheid van je merk en interactieve marketingtools kunnen deze klantenervaring verbeteren. Als jouw marketingpartner creëert SEPIA toegevoegde waarde. Dit door kwalitatieve, premium POS-marketing te garanderen, zowel als door interactiviteit en gepersonaliseerde content aan te bieden via digitale schermen.

   Op uw event

Events zijn de ideale gelegenheden voor uw merk om de aandacht te trekken en een klantenervaring te creëren. Of u nu een bedrijfs- of privé-event organiseert, een sport- of cultureel evenement sponsort of op een beurs staat.

SEPIA vertaalt uw merkwaarden in concrete contactpunten op uw event. Als uw marketingpartner zorgen we ervoor dat je merk optimaal zichtbaar is. We beheren zowel (fysieke) eventmarketingmaterialen als nieuwe interactieve tools (gebruik makend van digitale dragers): van co-creatie tot uitvoering en het meten van data. Ons team zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt en biedt professionele ondersteuning.