Fulltime

 

 3 June 2022

 

 Beveren

 

SEPIA EVENTS

Field Crew Planner (m/v)

Description

In onze business unit Events werken we met een eigen Field Crew team. Dit is een team van buitendienstmedewerkers die de op- en afbouw van materialen verzorgen op de events van onze klanten.  Alsook kunnen we bouwen op een netwerk van zelfstandige installateurs.

Als Field Crew Planner ben je verantwoordelijk voor de operationele resourcesplanning van de unit Events.  Je plant de manskracht in en je reserveert en beheert de juiste voertuigen.

Als Planner bekleedt je een sleutelfunctie binnen onze organisatie en heb je contact hebt met collega’s van diverse afdelingen; Customer Service, collega’s materiaal-en stockbeheer, het Field Crew team,…

Je zorgt voor een optimale planning die steeds rekening houdt met de klantwens en waarbij je ook oog hebt voor noden van jouw field crew collega’s.  In dit alles bewaak je steeds een gezonde kosten-baten.

Je rapporteert aan de Operations Manager Events.

 

Jouw taken:

· Je verzorgt de dagdagelijkse resources planning events van zowel de eigen Field Crew ploeg, alsook van externe installateurs.

· Je zorgt voor een juiste opvolging en bijsturing van de planning bij last-minutes of wijzigingen

· Je beheert het wagenpark, en reserveert voor elk event het juiste voertuig

· Je volgt de uurregistratie op van het Field Crew team

· Je volgt de facturatie op van externe installateurs

· Je werkt mee aan optimalisaties van event processen

· Je werkt actief aan een netwerk van externe installateurs en onderhoudt goede relaties met hen

· Je bent het telefonisch aanspreekpunt bij wanneer Field Crew collega’s vragen hebben tijdens hun installaties. Dit kan zowel binnen als buiten de kantooruren.

 

Jouw Profiel:

Eerst en vooral... We zoeken vooral een persoonlijkheid, een echte aanpakker.  We zoeken iemand die energie haalt uit plannen en regelen.  Iemand die niet terugschrikt van problem solving, voor wanneer toch niet alles van een leien dakje loopt,  want zo gaat dat soms in events. Iemand die steeds kritisch gaat beoordelen wat beter kan, en gaat optimaliseren.

· Je beschikt over een opleiding hoger onderwijs of gelijkwaardig door ervaring

· Je hebt een sterk analytisch inzicht. Plannen geeft jou energie.

· Je bent een stevige teamplayer die weet om te gaan met diverse persoonlijkheden.  Je weet op een respectvolle manier zaken te realiseren, en dit door geven en nemen.

· Je kan zowel een helicopterview bewaken als je in details verdiepen en bent stevig stressbestendig

· Ervaring in de event sector zien we als een groot pluspunt, maar de nodige skills kan je evengoed hebben opgedaan in een andere dynamische sector.

· Je hebt een goede kennis van Office. Kennis van een CRM-pakket is een pluspunt.

· Je hebt de bereidheid om Field Crew medewerkers ook buiten de werkuren telefonisch bij te staan tijdens hun installaties.

 

Aanbod:

Een spilfunctie met verantwoordelijkheid en vrijheid, binnen een dynamisch, groeiend bedrijf in het Waasland. Je komt terecht in een enthousiast en ervaren team.

We bieden een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering,...

Apply online